Navigatie
sterk-slide-1
sterk-hekwerken-slide2
Automatische poorten

Automatische poorten

Automatische poorten bieden woningen een fraaie, veilige en gebruiksvriendelijke entree.  Het biedt extra comfort en maakt wonen nog aangenamer. Op deze wijze kunt u gemakkelijk toegang verlenen aan uzelf en/of genodigde gasten. Zeker bij een regenachtige dag is het prettig dat u niet de auto uit hoeft om de poort open te doen.

Sterk onderscheid zich in het vak. Wij leveren automatische poorten die exact aansluiten bij uw wensen, behoeften en stijl. Deze staan bekend om de kwalitatieve en solide uitvoeringen. Elke poort die wij plaatsen is uniek. Zo kunt u kiezen uit materialen, kleuren, afwerkingen en bediening. Op iedere draai- of schuifpoort kan op een eenvoudige wijze een motor worden gemonteerd.

Naast de kwalitatief hoogwaardige poorten en automatiseringsproducten bieden wij een team ervaren monteurs aan. Zij komen de hekwerken en poorten op een vakkundige wijze monteren. Dit verzekerd u van een goede werking en een lange levensduur.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken
Home blokken

Sterk Hekwerken
 

Op dit moment word er gewerkt aan de invulling van onze nieuwe website onze excuses hiervoor. Wandel gerust verder door de website voor zover deze al is ingevuld. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u en zullen uw vragen zeker met u doornemen.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken

Copyright © Sterk Hekwerken 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring