Navigatie
sterk-slide-1
sterk-hekwerken-slide2
Hekwerk

Hekwerk van Sterk Hekwerken als sieraad van uw tuin en huis

Hekwerk van Sterk Hekwerken als sieraad van uw tuin en huisHekwerk nodig voor uw woning? Een hekwerk op maat laten maken omdat u geen passend hekwerk kunt vinden? Maak dan een afspraak met Sterk Hekwerken. Voor het aanschaffen en laten maken van een groot aantal soorten hekwerken is Sterk Hekwerken uw aangewezen partner. Of het nu gaat om een klassiek hekwerk of een modern hekwerk, voor een nieuw hekwerk zijn wij beslist uw aangewezen partner. Al vele jaren leveren wij hekwerken aan onze klanten. Dit komt o.a. omdat wij in alle wensen kunnen voorzien. Wanneer u geen hekwerk in ons standaard assortiment vindt kunnen wij een hekwerk op maat maken.

Productie van een hekwerk

Als u ervoor kiest om een hekwerk op maat te laten maken verzorgen wij dit graag. De productie van zowel de hekwerken als de toegangspoorten zijn bij ons in eigen beheer. Dit voeren wij van A tot Z uit. In onze moderne werkplaats beschikken wij over de middelen om dit uit te kunnen voeren. Of het nu gaat om een groot of klein project, wij realiseren een hekwerk op maat.  Graag gaan wij als volgt te werk:

  • Oriëntatie
  • Ontwerp
  • Offerte
  • Uitvoering
  • Montage

Hekwerk ter bescherming en voor sfeer

Een hekwerk biedt optimale bescherming en zorgt ervoor dat ongenodigde gasten buiten uw huis en tuin blijven. Daarnaast zorgt een hekwerk ervoor dat uw tuin opbloeit. Wij zien een hekwerk ook wel als een waar sieraard voor uw tuin. Meer uitstraling? Bescherming van uw tuin? Maak dan een afspraak voor een hekwerk. Wij luisteren naar uw wensen en geven graag advies.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken
Home blokken

Sterk Hekwerken
 

Op dit moment word er gewerkt aan de invulling van onze nieuwe website onze excuses hiervoor. Wandel gerust verder door de website voor zover deze al is ingevuld. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u en zullen uw vragen zeker met u doornemen.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken

Copyright © Sterk Hekwerken 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring