Navigatie
sterk-slide-1
sterk-hekwerken-slide2
Inrijpoorten

Inrijpoorten

Inrijpoorten zorgen voor een mooie entree van uw woning en sluit uw tuin op een veilige manier af. Het verleent uitsluitend toegang indien u dat wenst. Daarnaast geeft het de oprit van uw woning nét dat beetje extra karakter. Eigenlijk is geen oprit af zonder een prachtige inrijpoort. Ons team levert unieke inrijpoorten in de gewenste maat, kleur en uitvoering. De modellen variëren van romantisch tot strak en modern. Een veel gekozen vorm is de ronde uitvoering. Uiteraard kan er ook voor een ander model gekozen worden. Alle modellen zijn naar eigen smaak en wens aan te passen.

Mocht u interesse hebben komen wij een inrijpoort ter plaatse inmeten. Uiteraard geven wij advies over het meest geschikte model. Zo moet deze in de omgeving passen, de juiste maat hebben en in een passende stijl geleverd worden.  Afhankelijk van uw wensen kunnen de poorten automatisch of handmatig bediend worden. Welke u ook kiest, bij ons kunt u uitgaan van de beste service en kwaliteit.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken
Home blokken

Sterk Hekwerken
 

Op dit moment word er gewerkt aan de invulling van onze nieuwe website onze excuses hiervoor. Wandel gerust verder door de website voor zover deze al is ingevuld. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u en zullen uw vragen zeker met u doornemen.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken

Copyright © Sterk Hekwerken 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring