Navigatie
sterk-slide-1
sterk-hekwerken-slide2
Looppoorten

Looppoorten

Een goed functionerende looppoort is een mooie manier om uw terrein mee af te kunnen sluiten. Hiermee creëert u meer privacy en veiligheid. Zo verleent u uitsluitend toegang tot uw tuin en woning indien u dat wenst. Ook voor kinderen is dit een veilige toevoeging in uw tuin. Naast functioneel geeft een looppoort uw huis en tuin meer aanzien. Sterk Hekwerken biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitstraling en ontwerp. Samen met u bepalen we de stijl, materialen en kleuren. Met passie en liefde voor dit vak leveren wij voor ieder project een eindresultaat waar de klant meer dan blij mee is.

Een looppoort kan los geplaatst worden of aan een hekwerk worden toegevoegd. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen uit:

  • Draaipoorten
  • Schuifpoorten
  • Tuindeuren

De poorten kunnen in diverse maten worden uitgevoerd. Een hoge, lage of dubbele poort? Wij leveren het allemaal. Tijdens onze inmeetafspraak kunt u al uw wensen aangeven. Door onze gevarieerde mogelijkheden zijn onze looppoorten breed toepasbaar en geschikt voor vrijwel ieder terrein.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken
Home blokken

Sterk Hekwerken
 

Op dit moment word er gewerkt aan de invulling van onze nieuwe website onze excuses hiervoor. Wandel gerust verder door de website voor zover deze al is ingevuld. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u en zullen uw vragen zeker met u doornemen.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken

Copyright © Sterk Hekwerken 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring