Navigatie
sterk-slide-1
sterk-hekwerken-slide2
Sierhekwerk

Sierhekwerk

Als ervaren en onderscheidende hekwerkleverancier mogen sierhekwerken beslist niet ontbreken. Voor elke locatie, iedere wens en elke smaak vindt u bij ons op maat gemaakte sierhekwerken van de hoogste kwaliteit. Van idee tot realisatie, wij zijn u graag van dienst. Graag gaan wij voor het gewenste resultaat. Zo kent een sierhekwerk diverse mogelijkheden. Van strak tot modern, eenvoudig tot druk. Indien het op de juiste wijze wordt toegepast is het een waar sieraad voor uw huis en tuin.

Een sierhekwerk heeft niet alleen een functioneel doel maar zorgt ook voor een prachtig aanzicht en is een ware toevoeging voor uw tuin. Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij ervoor zorgen dat de ontwerpen aansluiten bij de stijl van uw woning of pand. Naast uitstraling kunnen de poorten en hekwerken uitgerust worden met verschillende opties zoals automatische bediening. Dit zorgt voor comfort, gebruiksvriendelijkheid en nóg meer veiligheid.

Voor het uitdenken van uw hekwerk komen wij graag bij u langs. We bespreken de verschillende opties, brengen uw wensen in kaart en bekijken de situatie. Aan de hand van uw wensen kunnen we een passend ontwerp maken. Indien u tevreden bent met het ontwerp komen wij dit zorgvuldig inmeten, zorgen wij voor pasklare levering en professionele plaatsing.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken
Home blokken

Sterk Hekwerken
 

Op dit moment word er gewerkt aan de invulling van onze nieuwe website onze excuses hiervoor. Wandel gerust verder door de website voor zover deze al is ingevuld. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u en zullen uw vragen zeker met u doornemen.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken

Copyright © Sterk Hekwerken 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring