Navigatie
sterk-slide-1
sterk-hekwerken-slide2
Toegangspoorten

Toegangspoorten en hekwerken op maat gemaakt door Sterk Hekwerken, dé hekwerkenspecialist

Toegangspoorten Sterk HekwerkenMooie toegangspoorten schermen uw huis en terrein af tegen ongewenste gasten en verfraaien het aanzicht. In combinatie met een hekwerk zorgt het voor een doorgang met prachtige uitstraling. De toegangspoorten die wij leveren dienen als middelpunt van uw hekwerk. Ze geven uw huis een eigentijds karakter en zorgen voor een veiliger gevoel. Graag bieden wij de beste oplossing voor elke situatie waar toegangscontrole noodzakelijk is.

De verschillende toegangspoorten die wij kunnen leveren dienen als visitekaartje van uw woning of pand. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit diverse soorten en maten. Hierop aansluitend verzorgen wij 

  • Het plaatsen van het geheel.
  • Service en onderhoud van de automatisering

Daarbij houden we rekening met al uw wensen op het gebied van vormgeving en technieken. Ieder model kan door ons geleverd worden. Wij zorgen ervoor dat de poort voldoet aan de functionele eisen en perfect bij de uitstraling van uw woning en tuin past. Van modern tot klassiek, voor ons geen enkel probleem!

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken
Home blokken

Sterk Hekwerken
 

Op dit moment word er gewerkt aan de invulling van onze nieuwe website onze excuses hiervoor. Wandel gerust verder door de website voor zover deze al is ingevuld. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u en zullen uw vragen zeker met u doornemen.

Sterk Hekwerken logo
Sterk Hekwerken

Copyright © Sterk Hekwerken 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring